Ankara'da ne dediysek Tunceli'de de onu söyledik

Ankara

Milliyetçi Hareket Partisi MYK Üyesi Halil Öztürk Genel Başkan Devlet Bahçeli'nin Tunceli ziyareti ile ilgili olarak yaptığı açıklamada Ankara'da ne dediysek Tunceli'de de onu söyledik” dedi.

SÖYLEDİKLERİMİZİN ARKASINDAYIZ

MHP Parti Meclisi Üyesi Halil Öztürk Genel Başkan Devlet Bahçeli’nin Tunceli ziyareti ile ilgili yaptığı açıklamada “Ankara’da ne söylediysek Tunceli’de de onu söyledik, söylediklerimizin arkasındayız” dedi. Genel Başkan Devlet Bahçeli’nin Dersim olayları ilgili sözlerinin arkasında olduklarını belirten Öztürk, “Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli Ankara’da grup konuşmasında söylediği gibi Tunceli’ye giderek orada da tüm Türkiye’ye seslenmiştir. Tunceli’de ortaya koymuş olduğumuz irade partimizin milli bakış açısını, muhafaza ettiği değerleri ve koruduğu çizgiyi göstermektedir” dedi.

TUNCELİ’DE DE AYNI ŞEYLERİ SÖYLEDİK

Doğru bildiklerinin arkasında olduklarının Ankara’da seslendirdiklerini kaydeden Öztürk açıklamasında şu ifadelere yer verdi: “Hakkâri’de de Diyarbakır’da da Tunceli’de de aynı ses tonuyla haykırırız. Ay yıldızı her yerde dalgalandırmak, haksızlığa dur demek aklanma projesine karşı çıkmak Milliyetçi Hareket Partisi olarak bizlerin boynunun borcudur.

SÖZLERİMİZ VATANA İHANET EDENLERE

MHP’nin söylediklerinin vatana ihanet edip güvenlik güçlerine kurşun sıkanlara ilişkin olduğunu kaydeden Öztürk, “Bu kişilerin vatanımızı bölmeye çalışan terörist unsurlar olduğunu her zaman söyledik ve söyleyeceğiz. Bunlar tarihin hangi sayfasında yazarsa yazsın bizim söylemimiz aynıdır ve aynı kalacaktır. Bizim söylemlerimizi çarpıtarak sanki masum canlara da hasredilmiş gibi karalama kampanyasına girişilmektedir. Oysaki bizim için etnik kökeni ve mezhebi ne olursa olsun bu kardeşlerimiz de kutsal vatanımızın sahipleridir. Türkiye tüm unsurlarıyla bir bütündür. Ülkemizin bu mozaik içerisinde kardeşlik hukuku ve eşit vatandaş hakları esas alındığında gelişimi mümkün olacaktır.”

AKP’NİN AYRIŞTIRMA PROJESİ

Öztürk açıklamasını şöyle sürdürdü “AKP iktidarı tarafından yürütülen etnik ve mezhepsel kökenlere ayrıştırma projesine karşı etnik kökeni, mezhebi veyahut yöresi ne olursa olsun bize miras bırakılan bu vatanı korumak ve kollamak adına tedbiri elden bırakmamamız, bu toprakların bütünlüğüne zarar vermek isteyen şer odaklarına karşı yüksek sesle dur dememiz gerekmektedir. Buradan AKP iktidarına sesleniyorum Tüm dünyanın terör örgütü olarak kabul ettiği PKK’nın elebaşının itibarını korumayı bırakıp onun bebek katili olduğunu açık yüreklilikle korkusuzca her yerde söyleyebilir misiniz?”  



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ